3 viktiga för en bra start på dagen!

Jag är väldigt petig med mina mornar. Hur morgonen är för mig kan påverka hela min dag verkligen. Jag förstår verkligen inte hur vissa personer kan kliva upp och springa iväg till jobbet direkt. Obegripligt! 😳 Här är 3 av dom viktigaste punkterna för hur en morgon ska se ut för mig.

1. Ingen stress. Jag vill veta att jag kan ta det lugnt och hinna vakna till ordentligt innan jag behöver kliva utanför dörren. Jag går alltid upp minst 1,5 timmar innan jag behöver gå hemifrån, men gärna mer tid än så!

2. Vatten! Jag känner tydligt på morgonen att jag har förlorat vätska, så jag börjar ALLTID dagen med två glas vatten, och om jag har citron blir det mer än gärna ljummet citronvatten.

3. En ordentlig frukost! Jag menar verkligen ordentlig...inte bara två kokta ägg eller en liten skål med kvarg. Jag är vrålhungrig på mornarna! 😃 Jag klarar inte av dagar utan frukost. Jag fungerar inte som människa utan frukost! 😂 Glöm inte kaffet också...!

Den här morgonen startade faktiskt EXTRA bra, då en viss person hade gjort i ordning kaffebryggaren så jag bara var tvungen att trycka på startknappen. Det ni! 😉


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

rebeckasplace
rebeckasplace,
Riktigt bra tips! Vill också gärna ha stressfria morgnar men ibland prioriterar jag lite mer sömn före det 😊
nouw.com/rebeckasplace