5 anledningar att älska träning

Det finns mer än 5 anledningar att älska träning, men listan lär bli för lång om jag ska gå igenom alla. Ingen kommer orka läsa. Inte ens jag själv. 😂

1. Endorfinkick! Om du känner dig sur och lättirriterad är träning ett bra medel. När du tränar utsöndras ditt må-bra-hormon endorfin. 😌❤

2. Bättre sömn och energi. Ta ut dig ordentligt på träningspasset och du kommer sova gott på natten, och direkt har du gått in i en god cirkel där du får bra med energi och bra sömn.

3. Smartare och ökat fokus. Det är sant! Du kanske känner dig mör i kroppen efter ett hårt pass, men din hjärna kommer vara igång, och du kommer prestera bättre på jobb/i skola.

4. Minskar risken för många sjukdomar. Behöver jag egentligen säga något mer om det? På tal om det kom det en ny studie fram där det visade sig att styrketräning är bra för personer som behandlas för cancer, då det ger dem mer ork och att det dessutom motverkar muskelnedbrytningen som ofta sker av behandlingen.

5. Du ser bra ut. Nej, jag syftar inte endast på den smalare midjan eller dom tightare låren. Du kommer få en bättre hy, bättre hår, klarare ögon etc.

Funderar du fortfarande på om du verkligen ska börja träna eller ej?

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Bra inlägg 😊

nouw.com/viktorhognas
SaraFogelström
SaraFogelström,
Bra motivation!! kram på dig!!!
nouw.com/sarafogelström
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Så rätt!👊🏻
nouw.com/fitnessbyannabelle