Aldrig mer tonfisk på burk!

En riktigt mysig kväll blev det igår. Jag och sambon ville fira lite att vi båda har fått nytt jobb, även om mitt inte har startat än. Han blev tekniker och därmed tjänsteman, och jag personlig tränare på ett riktigt gym. Det går bra nu!! 😃 Att jag fått ett jobb så plötsligt innebär dock att vi nog måste avboka resan till Thailand som skulle ske i Mars...känns inte så bra att sticka utomlands i 2 veckor när man precis har börjat jobba. Lite trist då jag hade sett fram emot detta väldigt mycket, men världen går inte under...nästa vinter kan vi ju åka dit kanske. 😄
Vi firade i alla fall med en mysig middag ute på restaurangen Odyssea In Loco, vilket är en restaurang med influencer från medelhavet. Till förrätt delade vi på en planka med lite fetaost, oliver, torkat kött, bröd och hummus. Nästan lite för gott! 😍 Jag tog sen en gulfenad tonfiskfile med färskpotatis och beasås. Detta var faktiskt första gången jag testade färsk tonfisk! Tidigare har det bara blivit på burk, och jag kan ju säga redan nu att jag kommer nog aldrig mer äta det...som väntat var färsk mycket goare. ❤ Lite som en blandning mellan tonfisk och lax skulle jag säga.
Helt klart imponerad av maten på det stället! Rekommenderas starkt om ni bor i Göteborg eller har vägarna förbi. Finns på Viktoriagatan.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer