Apelsin och granatäpple

Denna lördag känns som allt annat än just lördag. Kanske det beror på att jag oftast brukar ha min cheatday på just lördagar, men nu plötsligt hade jag det igår istället. Det hade faktiskt inte suttit fel med en påse godis nu, det måste jag vara ärlig om. 😳 Det har varit en så lat eftermiddag, och just såna här dagar ökar sötsuget hos mig. Not good!! Unnade mig en proteinbar från barebells förut, men inte ens det hjälpte. 😓 Tur att vi inte har något sånt hemma!

Nu har jag dock äntligen fått smaka en av celsius nyaste smaker, apelsin och granatäpple! 😊 Helt okej, men ingen favorit på min lista. Nästa mål, att smaka Celsius andra smak dragonfruit, samt Noccos nyaste..melon! Har hört från andra att den ska vara så god! 😍 Jag är normalt inte överdrivet förtjust i melon, inte att jag tycker det smakar illa, men jag blir sällan sugen på det, men jag känner på mig att den här Noccon kommer bli en stor hit i min smak! 😃 Har ni smakat någon av dom nya?


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Celsius vattenmelon var inge vidare. Kanske för att jag haft en bcaa i just vattenmelon innan och den blev jag illamående av haha. Men just vattenmwlon blir konstig i smaken tycker jag!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Har för mig att ja tyckte den va god, men noccos då? Har du smakat den? 😊
nouw.com/sandrabergmanfit
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Just vattenmelon från Nocco har jag inte smakat än men deras andra smaker är goda!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Zahraajami
Zahraajami,
Åå den måste jag testa! Väntar på att få hem mitt flak. Har testat drakfrukts celsiusen, den va rätt söt så om du gillar söta drycker så kommer du nog tycka om den 😊
nouw.com/zahraajami