Är du redo?

Hur mycket tid lägger du på att tänka negativa tankar om dig själv? Medvetet och omedvetet...


- Jag hittar inga kläder som passar mig
- Mina lår är så tjocka...
- Jag är inte vacker nog..
- Oops, måste dra in magen!

Det går åt så mycket tid, så mycket negativ energi. Och det är så lätt att fastna i dom tankarna tyvärr. Att skjuta upp på lösningen.

"Jag börjar imorgon.."
"Jag ska,..någon gång..."

Och sen har det gått ett halvår och man är ännu längre bort ifrån ens mål.

Däri ligger problemet. Att vi inte tar tag i problemet när vi väl sett det. Och vi inser inte hur snabbt tiden går.

Det allra värsta dock är...när man försöker acceptera det, för att det känns lättare. Misstolka mig rätt. Självklart man ska kunna acceptera att man inte ser ut som en supermodell eller har miljoner på sitt konto, men att försöka "normalisera" något när man innerst inne kan bli fel. Att "normalisera" något ohälsosamt kan vara farligt.

Det är okej att ha mål. Det är okej att kämpa för dem och det är DIN RÄTT att kunna se dig i spegeln och faktiskt MÅ BRA.

Så...frågan är... är du redo att faktiskt GÖRA det nu? Det första steget är det svåraste. Att ta det riktiga beslutet. Är du redo att förändra dom negativa tankarna till bra?

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Sååå bra inlägg!!!🐥
nouw.com/emmamehrali
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Taaack fina❤❤
nouw.com/sandrabergmanfit
taazzsih
taazzsih,
Så bra skrivit. 🥰 Jag har så många negativa tankar när det gäller min kropp och träning. Jag tränar ändå 5 gånger i veckan och tar promenader 5-7 gånger i veckan. Trots det är tankarna negativa. Dags att ändra tankarna till något bra och inte tänka så mycket på vad jag tror att andra tänker om mig 👊 men jag är väderlös på att sätta mål och vet egentligen inte riktigt vad jag vill uppnå med min träning 🤷‍♀️
nouw.com/taazzsih
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Vad är de för tankar??
nouw.com/sandrabergmanfit
taazzsih
taazzsih,
Svårt att förklara men bland annat att jag inte jobbat tillräckligt hårt på gymmet, min kropp är inte tillräckligt fin för min man (Ja du hör ju själv hur sjuk den tanken är), måste dra in magen osv, som sagt det är svårt att beskriva med ord vad för tankar jag har.
nouw.com/taazzsih
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Mmmm... ne men jag förstår. Ibland är det svårt att sätta ord på våra tankar, och det handlar främst om att,..vi styrs av KÄNSLOR. Det är viktigt i dom stunderna att stanna upp och, lägga märke till...vad exkat känner jag nu? Då är det lättare att sortera ut vad man har för problem som man vill lösa. 😊
nouw.com/sandrabergmanfit
Två Månadslöner,
Väldigt bra skrivet!
tvamanadsloner.blogspot.com