Bananbröd
Om ni är sugna på något riktigt gott, som är enkelt att göra och som inte innehåller en massa sötningsmedel och socker? Naturligt innehåll! Då vill jag tipsa er om bananbröd från Risenta. 😍 Åh, vad jag är förälskad i det här brödet. Självklart kan man göra det helt själv, men ibland vill man hålla det så enkelt som möjligt, right? I förpackningen finns en form och en mjölblandning där basen är rismjöl, som man mixar ihop med bananer, ägg, olja, salt och eventuellt lite honung om man vill. Själv sötade jag lite extra med steviadroppar...as usual.. 😉 Men eftersom brödet innehåller banan blir det redan ganska sött, så jag äter det mer som ett nyttigt fikabröd än smörgåsbröd. 😊 Mmmm!! Doftar sååå underbart när den är nygräddad, både banan, kanel och vanilj... frälst! 😍

Gillar
Kommentarer


