Bästa nyheten på länge!!

Söndagsmood... startade min dag på bästa sätt, med frukost och kaffe ute i förmiddagssolen. 😍 Heeelt fantastiskt ska ni veta, och helt klart något jag måste fortsätta med nu när värmen har kommit tillbaka!
Det följdes sen av ett benpass och nu är det bara relaxation som gäller för mig resten av dagen...jag ska bara ligga och njuta, inte bara av tillvaron, men också av en fantastisk nyhet som fångade min uppmärksamhet idag. Det är nu olagligt att döda hundar för deras kött i Sydkorea! 💗 Detta tack vare all press utifrån samt att den yngre generationen anser det vara tabu. Asso jag blir verkligen sååå glad...kriget är inte över än, det är fortfarande långt kvar, men det är helt klart ett steg i rätt riktning!! 😍 Kommer ni ihåg den där appen jag tipsade om, där man kan signera petitioner för olika saker man bryr sig om... well jag har en ännu bättre sida att rekommendera, där man även får mejl om uppföljningar! För det är klart man vill veta om det man signerat gjort någon skillnad. Sidan heter Care2, så gå in där och börja signera! Det gör mer skillnad än man kan tro. 

Nu är frågan...ska man ut och lägga sig i solen en stund till eller ska man sätta sig och spela lite, med helgens cheatmeal, en skål ostbågar? 😏


  • Vardag

Gillar

Kommentarer