Bästa sättet att rensa skallen

Det var ju tydligen earthday igår, och vad passar då inte bättre än att ta sig ut i naturen. Vi gick en slinga i skogen som finns bredvid oss, och vet ni vad...jag har ärligt aldrig sett ett så fint ställe!! Det kändes nästan magiskt att gå där, och jag kan bara tänka mig hur det ser ut på sommaren när även träden har börjat få sina gröna blad. Bilder kommer självklart upp inom kort!


Jag är så glad att jag faktiskt har tiden åt att ta dom här promenaderna nu, utöver min vanliga träning. Hade nästan glömt bort hur befriande en promenad kan vara. Bästa sättet att rensa skallen!

Jag brukar alltid säga att gymmet är min terapi, men helt ärligt..hård träning är BRA på många vis, men jag tror jag rensar skallen bäst genom promenader. För då får jag faktiskt chansen att TÄNKA igenom saker. Komma på lösningar på mina problem och orostankar.

Nu låter det som jag har massor av det, men så är det ju inte. Jag har ett sånt lugn i mig som jag aldrig haft förut, vilket känns fantastiskt. Men livet händer även mig. Och nu när man har eget företag är det mycket att tänka på, även om det oftast är kul.

Igår blev det grillat, och jag ville dela med mig av ett enkelt recept på en sidedish! Tomat med olivolja, dill, gräslök och basilika,toppat med fetaost. SÅ GOTT!! Man tänker inte alltid på hur dom här enkla rätterna kan vara så amazing.


Gillar

Kommentarer

rbccapersson
rbccapersson,
Skogsmiljöer gör under för både kropp och framförallt själen. Helt klart underskattat 😍
nouw.com/rbccapersson