Behålla eller lämna tillbaka?

Damn...jag blev ganska lagom lurad. Igår kväll slutade min matvåg att fungera, den reagerade inte alls när man tryckte på något, och jag som använder mig av den VARJE dag vid nästan varje måltid fick ju lite småpanik, haha! Jag tycker ju att det är så skönt att kunna väga maten och veta hur mycket jag faktiskt stoppar i mig. 😊 Dubbelkollade min våg imorse, men fortfarande ingen reaktion, så jag tog första bästa buss till Media Markt och köpte mig en ny, och när jag sen kom hem var blev jag glad att jag faktiskt valde den billigaste, för vips som det var fungerade den!! 😒 Suck... nu är då frågan...ska jag lämna tillbaka den nya eller behålla den, just in case....? Den kostade ju bara 99kr, så det var verkligen inga stora pengar... vad tycker ni?? 😃 Någon dag kanske jag står där och den är sönder på riktigt.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

rbccapersson
rbccapersson,
Så liten summa så skulle spara till den dagen den andra pajar 👊
nouw.com/rbccapersson
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
mja... känns lite omständigt för den summan 😃
nouw.com/sandrabergmanfit
underdoman
underdoman,
Spara! 😊 Kanske börjar bli dåligt batteri på den andra så att den glappar. Alltid bra att ha en extra 😃
nouw.com/underdoman
ahlberglinn
ahlberglinn,
Men det är inte batteriet som börjar ta slut bara då? 99:- var ju inte så farligt! 😀👌
nouw.com/ahlberglinn
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Nää testade att byta. :O nä ingenting alls! 😃
nouw.com/sandrabergmanfit
legefrue
legefrue,
Behåll! Väger du allt du stoppar i dig? Var tvungen att skriva matdagbok i 2 veckor, och fick en chock över hur mycket som faktiskt åker in i munnen under en dag...!
nouw.com/legefrue
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Ska nog göra de!! 😃 Ja väger de mesta av det jag äter, intr grönsaker dock... 😊 Ja men det är inte lätt att veta ! Faktkskt många som tror att dom äter fö mkt men så äter dom för lite 😊
nouw.com/sandrabergmanfit