BFF's!

Kattkramar!!! 💗😄 Jag skiter fullständigt i hur mycket katthår jag får på mina kläder, kattkramar är bland det bästa som finns! Och det här är varför jag älskar just katter så mycket....om en katt vill gosa med en, då vet man att den verkligen vill och att den tycker om en. Jag menar inte att hundar gör det av någon annan anledning, men en katt är inte lika beroende av en människa som en hund är. Dom är lite mer som oss...visar oss när dom vill och inte vill.
Det slår mig fortfarande som en chock ibland, att jag har haft Kalle-gubben vid min sida i runt 10 år! Jag kan verkligen inte fatta att det gått så lång tid, och att han inte tröttnat att sova bredvid mig ännu. 😝😍 Fy, vad jag börjar känna mig gammal nu. 😏 Men jag är så glad att han är vid mig. Han har blivit min bästa vän och vi har tillsammans gått genom vått och torrt. Han har funnits vid min sida när jag fällt tårar och jag har funnits vid hans när han skadat sig (vilket är rätt många gånger). Jag hoppas det blir många år till tillsammans... 💗 BFF's !

Kan förresten meddela att lilla tjocksmocken har gått ner ännu mer nu. Sist jag vägde honom, vilket var ca 2 veckor sen, så hade han gått ner 900 gram. Det ni! Det går sakta men säkert ner... några hundra gram till så är vi vid vårt mål. 😊

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Sundaycoffee
Sundaycoffee,
Katt/hundkramar kan man ju inte leva utan, så gosigt 😍
nouw.com/sundaycoffee
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
sofieevelina
sofieevelina,
Men åååh vad mysigt! 😃
nouw.com/sofieevelina
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
IP: 82.99.3.229