Bling is my thing!

Inlägget är ett samarbete med Trademax.

Ska vi snacka lite inredning igen? För det är ju alltid lika kul, eller håller ni inte med? 😍 Något jag har börjat fatta större tycke för är kristallkronor. Det finns ju flera olika stilar på kristallkronor idag, både old fashion och mer moderna, och sen finns det dom som är lite mixade. Men oavsett stil så ser en kristallkrona ju faktiskt rätt lyxig ut, och jag måste säga att jag som älskar bling är lite förvånad att jag inte fastnat för det tidigare! 😲 Bling is my thing!! Sicken tur att det här är något som är tidlöst vackert. Jag tror helt ärligt det aldrig kommer bli omodernt med kristallkronor, för det har redan varit inne så pass länge.

Nu har jag suttit och kollat lite på Kristallkronor från Trademax, för där har dom både stora och maffiga, samt lite mindre men ändå iögonfallande. 😊 Jag har helt klart mest fastnat för den ni ser i bilden här nedanför! Den känns modern samtidigt som den har lite old fashion-vibbar. Så elegant! 😍 Lampskärmarna gör ju också så att ljuset blir lite mer dämpat och stämningsfullt än med klara glödlampor. Vad tycker ni om den? 😊 Dom har ju faktiskt 13% rea på den skönheten just nu. 😍 In och kolla!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh kan verkligen förstå dig!! Kristallkronor kan verkligen göra susen!! <3
nouw.com/happym
by_anniess
by_anniess,
Kristallkronor är verkligen snuggt! 😊 Blir ett helt annat rum med en sån 😉*ler*

Sv: Har utretts, men inte fått det på papper tyvärr. Av nån anledning verkar inte läkare vilja ge en den diagnosen 😉 Men jag tror till 95 % att det är fibron. Har några gamla diskbråck i nacken med .. 😉

Kraam
nouw.com/by_anniess