Bloggutmaning: Vad är du mest självsäker över?

För att liva upp bloggen lite smått, nu när jag inte har så mycket att skriva om, tänkte jag att det passar ju bra med en liten bloggutmaning. En ny fråga varje dag att svara på. 😄 Är ni med?? Ni får hålla utkik varje dag efter vad dagens fråga är!

Dagens fråga: Vad är du mest självsäker över?

Den frågan tycker jag alltid är så svår. Det är nog många punkter jag skulle kunna bli mer självsäker över, men det är så lätt att aldrig vara helt nöjd. Om jag måste välja en så får det nog bli...min kunskap på gymmet. Jag är ingen expert kanske, men jag vet vad jag gör och jag tvivlar sällan på mig själv där. Jag vet när det är dags att pusha på mer och när det är läge att backa. Jag vet hur man gör teknikmässigt och hur man ska tänka kring upplägg för olika resultat. 😊 Men det är klart...älskar man något blir man oftast duktig på det. ☝ Men fy, vad jag saknar träningen nu. Jag försökte hjälpa till lite och städa förut, men det var inte mycket jag orkade med. Plockade undan lite smått, och sen blev jag för andfådd att jag blev yr i huvudet. Bandet sitter så tajt mot bröstet så det blir inga djupa andetag. Att prata är till och med ansträngande, så pass att jag måste ta andningspauser mitt i långa meningar. 😂

Åh...man är inte alls lika lean som på den här bilden. Mycket vätska som lagt sig nu. Som jag längtar tills jag kan börja röra på mig mer!!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer