Bloppis

Okej, så jag har alltså en del kläder jag behöver bli av med, då jag inte använder dem längre, främst på grund av att jag nu efter min boobjob inte kan ha dem. Jag tänker att man kan väl mejla mig om man är intresserad av något. Tänk på att om man inte bor i Göteborg tillkommer det frakt, som jag tror kan ligga runt 40 kr beroende på hur mycket man beställer. 😊 Min mejl: sandra_bergman91@hotmail.com. Jag besvarar alla mejl i tur och ordning, så det är först till kvarn som gäller, och så fort något är sålt och betalt plockar jag bort det från inlägget.

1. Klackskor/stövletter i strl 38. Dom behöver dock klackas om! Lite få svarta märken efter användning men annars snygga.😊 50kr (dessa har dock inget med min operation att göra, obviously haha!!)


2. Svart klänning med kupa. Storlek S. Passar bäst till hösten/vintern då materialet är lite tjockare, Använd 2 gånger bara. 70kr

3. Vit festklänning, storlek S. 50kr
4. Rosa rutig klänning med bälte och volang. Storlek XS-S. 70kr
5. Grå/svart klänning i storlek 34. OBS! Jag har normalt 36, men det här var så töjbart material så 34 passade bra. Använd 2 gånger endast. 70kr.
6. Sommarklänning, Small. 50kr
  • Vardag

Gillar

Kommentarer