Comfortfood for the win

Först och främst...ser inte det där helt amazing ut?? Jag kan lova att det var det också! Comfortfood for the win! Det här var dessutom en typ av comfortfood som var både god OCH av det nyttigare slaget. Med andra ord en win-win situation. Det är quesdillas som är fyllda med vegofärs, champinjoner, spenat och mozzarellaost. Ahh, ja ni hör ju bara hur fantastiskt det låter! Enkelt att göra dessutom.

  1. Börja med att sätta ugnen på 200 grader, placera tortillabröd på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Förbered fyllningen. Stek vegofärs (jag använde från Anamma) tillsammans med champinjoner och spenat. Krydda med det ni föredrar men jag tog vitlök, oregano, spiskummin, salt och peppar.
  3. Lägg fyllningen över halva bröden och på med skivad mozzarellaost. Vik över brödet så det ser ut som en taco, och pressa lite så det håller ihop.
  4. Lägg in i ugnen i 6-7 minuter. Voila! Jag serverade dessa ihop med en enkel sallad på spenat och böngroddar.


För det andra...jag har klor igen!! Åh, jag har gått utan i nästan två månader nu, och jag trodde verkligen jag skulle vänja mig, men icke! Jag känner mig så......inte jag, utan naglar. Antar att det är min feminina sida som tar över där... naglar och makeup, det är goa grejer, haha!

För övrigt, förutom comfortfood, har min dag varit bra. Lite orolig över min katt Kalle som igår spydde två gånger, varav ena gången lite blod. Det var rätt sent så fick inte tag på någon veterinär, och överallt jag läste, för jag var ju tvungen att googla detta, stod det att man skulle vänta 12 timmar. Förmodligen har han ätit något dåligt. Han verkar må bättre idag i alla fall, ätit lite, även om det inte är så mycket som jag vill. Hjärtat!! Den här kissen drabbas jämt av någonting...aldrig stött på en katt med sån otur. Kan bara hoppas att 2020 blir bättre!


#comfortfood #healthyfood #yummy #nails

Gillar

Kommentarer

LifewithMich
LifewithMich,
Ååå vad gott det ser ut! Jag ska verkligen prova det receptet. verkar så lätt att göra också 😍.... Jätte fina naglar 😍 Hoppas katten fortsä må bra! 💞
nouw.com/lifewithmich
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Det är ett måste att testa det 😍😍 tack det hoppas jag med 💗
nouw.com/sandrabergmanfit
LifewithMich
LifewithMich,
isabylund
isabylund,
MEN GUD SÅ GOTT!! Haha blev superhungrig nu <3
nouw.com/isabylund