Dagens goda gärning

Dagens goda gärning...vi räddade livet på en stackars liten fågel som blev attackerad av en stor mås. Så typiskt mig att inte kunna låta bli att lägga mig i sånt. Stackars lilla hjärtat, men tur att vi var där när det hände. Många hade nog bara plockat fram mobilen och filmat det hela istället.
Det var ett elände att få tag på någon hjälp, för helt ärligt...jag har ingen aning om hur man tar hand om en skadad fågel. Hittade tillslut ett ställe som tar emot just skadade fåglar, och vi åkte direkt med den dit. 😊 Måste säga att jag blev positivt överraskad! Stället fanns uppe i Kungälv, ute på landet, och man möttes av en massa fågelliv. Stora inhägnader utomhus där fåglar flög omkring säkert, förmodligen tills dom blivit starka och friska nog att släppas ut. En annan inhägnad med några ankor. 😍 Bemötandet vi fick av personalen där var också fantastisk, dom verkade verkligen ha koll på fåglar och hur man tar hand om dem. Jag visste faktiskt inte ens att såna här ställen fanns?! 😱 Dom kommer höra av sig om hur det går med den lilla stackaren, och man kunde själv ringa och bli uppdaterad om man blev lite orolig. 😉 Amaze!!

Stället heter Fågelcentralen ifall man blev lite nyfiken. Hittar ni en skadad fågel, så kolla där hur ni kan få kontakt med dem eller någon i närheten av er stad ifall ni inte bor i området. 😊


  • Vardag

Gillar

Kommentarer