Dags att vara ärlig mot sig själv

Jag är en jäkla stark person. Påstår inte att jag är starkare än någon annan, men jag är stark. Att våga erkänna mina egna förmågor, styrkor och talanger har inte alltid varit en självklarhet ska ni veta, men idag är jag ärlig mot mig själv. Det är dags! Livet är för kort för att vara blyg mot sig själv.

  • Jag har en förmåga att se mig själv, personer omkring mig och händelser ur olika synvinklar. Detta gör att jag lättare kan förstå personer och deras handlingar, samt mina egna.
  • Jag är en jäkel på att resa mig upp igen, efter många slag.
  • Jag är ganska duktig på att måla, även om jag fortfarande har mycket att lära. Jag menar...min första tavla sålde i princip direkt. Min FÖRSTA! 😳
  • På gymmet är jag en beast! 😉

Ahh...skönt att ha få detta ur mig. Det är alltid en sak att tänka det, en annan sak att få det nedskrivet eller sagt högt. Nu kommer jag kunna sova gott. 😄 Imorgon ska det gymmas, fortfarande bara ben som får tränas, men det är ju bara 3 dagar kvar, sen jäklar! 😍


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

PatricciaBergsten
PatricciaBergsten,
Asdå får jag stryk ligger jag helst kvar. Men det dör med att se saker i olika synvinklar känner jag igen mig i, märks att det inte är många som gör det.
nouw.com/patricciabergsten
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Det håller jag med om. Många som dömer väldigt snabbt utan att tänka efter ens
nouw.com/sandrabergmanfit
Jasminetornroos
Jasminetornroos,

Vad fin du är 😊
nouw.com/jasminetornroos
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,