Därför ska du anlita en PT

Först och främst...wow vilken kass bild det blev! Problemet var att om jag hade tagit ett steg framåt hade allt ljus försvunnit och bilden hade blivit helt mörk istället. 😒 Dags att skaffa sig en riktig kamera snart?!

Det jag ville ta upp egentligen i det här inlägget är varför man bör anlita en PT. 😊 Det finns ju så mycket gratis information på nätet idag, så behöver man verkligen et personlig tränare? JA! Av flera anledningar...

  • Mycket av den information som ligger ute på nätet är bluff och missförstånd. Man ska inte lita på allt man läser, så då kan det vara svårt att veta vad som är sant och inte.
  • Med en PT har du någon som kan kolla din teknik, för det kan ibland kännas som man gör rätt, men en liten justering kan göra stor skillnad.
  • En PT är till för mer än att bara ge dig ett träningsprogram. En PT är där för att pusha, motivera, inspirera och coacha.
  • Den största anledningen till att skaffa sig en personlig tränare är dock att du får något anpassat för just dig! Vi har olika mål, olika kroppstyper och förutsättningar...vi alla kan inte träna exakt likadant. 😊

Behöver jag säga mer? 😉


Gillar

Kommentarer

Zahraajami
Zahraajami,
Bra inlägg 😊
nouw.com/zahraajami
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Alltså dina ben!👌🏻
nouw.com/fitnessbyannabelle
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,