Dear diary...

Innehåller affiliate-länkar

Jag har de senaste dagarna börjat fundera lite på om man kanske ska ta och köpa sig en liten dagbok. Jag menar, att blogga är en sak, att skriva dagbok en helt annan. Jag skriver inte allt det mörka som döljer sig inom mig på bloggen.. 😉 Dark secrets!! Nej, men vissa saker håller jag för mig själv, men jag vet ju hur skönt det faktiskt är att ibland få ner det på papper. Det blir så mycket lättare att reflektera och inte haka upp sig för mycket, som när man är riktigt pissförbannad och man försöker tänka på annat. 😏 Problemet är dock att jag skulle vara lite oroad för att någon skulle få tag på dagboken...även om det är en sån med ett litet lås. I know...kliché! Lite tonårsaktigt kan man väl tycka att det låter, men jag vill ju inte att någon går och läser vad som försiggår i mitt huvud. Det är mina tankar, och jag har valt att skriva ner dem där av en anledning. Och kan man verkligen bli för gammal för att skriva ner sina tankar? Jag börjar undra, för det finns inget stort utbud av dagböcker, om man inte vill ha en som är mönstrad med en massa tecknade figurer eller barbies. 😒 Att skriva dagbok behöver ju faktiskt inte heller innebära att man alltid skriver ner vad man mår dåligt över...tvärtom, är man deprimerad brukar det vara ett knep att skriva ner några positiva saker som hänt under dagen. Det blir ju lite typ av dagbok, och även om det är positiva saker så är det ju privat, och ingen annan ska få tag på det.
Kanske många skippar dagböcker med lås i vuxen ålder, för att man börjar lita mer på att folk inte går och läser, men jag vet inte om jag skulle vara bekväm med det faktiskt... är det problem med tillit jag har eller är det bara normalt?


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

underdoman
underdoman,
Jag skriver fortfarande ibland men inte lika ofta. Men emellan gångerna jag skriver tejpar jag ihop mina 8 dagböcker med silvertejp för att ingen skall känna sig sugen att läsa dem 😂
nouw.com/underdoman