Det här har gjort mig glad

Stopp! Hur många har faktiskt tagit sig tiden åt att blicka tillbaka lite och se vad för positiva saker som faktiskt hänt? Det är bra att vara i nuet, och man ska inte grubbla på saker som redan hänt...om dom inte är positiva! Allt som är positivt tycker jag att man absolut ska komma ihåg! 😃 Jag kollar tillbaka på vad som hänt sen månaden började:

1. Jag har äntligen kommit igång och träffat en rådgivare angående mina planer om att starta företag. 🙌 Det kommer ta sin lilla tid, det vet jag, men bara att faktiskt ha tagit ett första steg känns riktigt bra. Riktigt SKÖNT! Nu känns det mer och mer som att det faktiskt kan bli verklighet.

2. Även om det inte var så varmt idag så har solen ändå visat sin närvaro, och vi har ju faktiskt haft ett par dagar med otroligt skönt väder! Det blir man ju verkligen superglad för!

3. Jag har nu äntligen fått en tid inbokad hos läkare för mina hormoner som jag skrivit om i tidigare inlägg. Feels good! 🙏

4. Alla dagar som jag fått somna och vakna upp bredvid mannen jag älskar...always a blessing. 🙏

5. Jag hittade idag en bild som jag tog för flera månader sen, men som jag då inte alls tyckte om. Jag var i ett sånt moment då jag verkligen inte kunde uppskatta mig själv, och jag raderade bilden. Men alla bilder jag raderar hamnar i en papperskorg, och är alltså fortfarande kvar i mobilen! Där hittade jag den bilden idag, och idag kan jag se på den och känna raka motsatsen. Det är inte alls någon ful tjej på det fotot. 😊 Det är verkligen mäktigt hur mycket tankar kan påverka det man ser. Det här gjorde mig lite extra glad idag.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer