Det osar vår

Men hörni, det är ju vår i luften! Vi har haft solsken här flera dagar på raken, så man bara MÅSTE passa på att gå ut så mycket man kan. Speciellt med tanke på att det kanske snart blir en lockdown som det blivit i en del andra länder.


Att vara utomhus gör så gott för själen. Och även om jag oftast är en av dem som går med lurar i öronen har jag upptäckt hur skönt det är att ibland faktiskt ta ut dem ibland. Whaaaaat....?!

Det blir en sån skillnad av någon anledning. Jag känner mig lite som en hippie när jag tänker på det, haha! Ljudet av fåglar, ljudet av knastrandet från gruset...

Jag menar, jag älskar att lyssna på musik. Men man hamnar så lätt i en slags bubbla när man gör det. Man uppmärksammar inte sin omgivning på samma sätt. Jag minns när man var liten...man skulle gå och känna på allt. Bänkar, lyktstolpar... nu vågar man ju knappt röra någonting visserligen. Men ni förstår vad jag menar hoppas jag.

Vi är så inne i våra bubblor med telefoner, datorer och musik i öronen. Och jag ska inte vara någon hycklare...jag använder min mobil MYCKET. Mycket av mitt jobb är via telefonen. Men jag ser till att lägga ifrån mig telefonen minst en gång om dagen. Då stänger jag av ljud och vibration, då jag lagt märke till att jag lätt blir stressad när den håller på och ger ifrån sig vibbar eller signaler.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Älskar 🥰🥰🥰🌞
nouw.com/jenniesh
carolinalarsson
carolinalarsson,
Har aldrig lurar när jag går. Har mina tre hundar med mig. Älskar att höra naturen 😊
nouw.com/carolinalarsson