Dom stora besluten

Det kommer stunder i livet då man måste ta läskiga beslut. Jag menar såna beslut som verkligen skrämmer skiten ur en. Vad jag har märkt är att oftast är det dom besluten som man tillslut mår bäst av. Den där rädslan är något slags tecken på att det är precis vad man behöver. Det är ofta rädslan för förändring som skrämmer oss.

Jag tog ett beslut igår, och som jag hade tänkt på det. Det var en tanke som hade legat i mitt bakhuvud i ungefär ett år, men senaste veckorna smög det sig upp på mig mer och mer, och tillslut tog det tvärstopp. Den känslan är aldrig rolig. Ångesten som väller över. Känns lite som att hela världen ska gå under. Men sen, när man tillslut har bestämt sig och GJORT det. Först en känsla av lättnad...styrka. Sen hänger kroppen med, och man blir ooootroligt trött...den där spänningen man haft släpper plötsligt och det är som att man sprungit ett maraton. Möra muskler, huvudvärk, lätt yrsel...

Så igår blev det vila hela dagen, men idag var energin på TOPP. Tränat, gått promenad, jobbat, lagat mat och känt mig rent av...lycklig. Fantastisk känsla!!

Det här är faktiskt också något som jag märker sker hos många av mina klienter.

1. Vågar jag verkligen ta det här steget?? Kan det vara min förändring?
2. Vad har jag gett mig in på?? Nyfikenhet och rädsla på samma gång.
3. Lättnaden tar över. Det här verkar okej, bra faktiskt.
4. Det här var precis vad jag behövde!!

Och jag som coach blir lika glad varje gång, nästan så glädjetårarna kommer.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Det är verkligen det att VÅGA ta steget till förändring!! Man ska vara så stolt över sig när man tagit klivet <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Japp!! Jag var livrädd, men sååå värt!
nouw.com/sandrabergmanfit