"Du har också rätt att vara arg"

Godmorgon måndag och en ny vecka! 😊 Idag är en bra dag, trots jobb och trots att jag inte är helt frisk. Idag känner jag mig stark, uppfriskad och fri. Jag har börjat lära mig att kunna stå upp för mig själv och visa att jag också har känslor och kan bli arg. Sen jag var liten har jag haft svårt för det, då jag varit rädd att jag då ska bli lämnad. Så många gånger som jag bitit ihop, tagit skit och bara svalt min stolthet för att undvika bråk och konfrontationer. Jag har så många tagit på mig skulden för saker och låtit mig manipuleras av människor, bara för att jag varit rädd att förvärra allt och stå ensam kvar. Men så sa någon till mig "Du har också rätt att vara arg.", och även om det är en så självklar sak så behövde jag höra det för att våga tro på det. Så idag känner jag mig fri. Jag har stått upp för den person som är viktigast i mitt liv, mig själv. Utan respekt för mig själv har jag ingenting. ✊
Att behöva bråka med folk är aldrig kul, och det är fortfarande något jag tänker försöka undvika så gott jag kan, men jag ska se till att lära mig när det är dags att våga säga ifrån!

Stod precis och kollade ut genom fönstret från kontoret. Det är ingen direkt vacker utsikt jag har här, men det är Göteborg... När jag flyttade hit för 2 år sen sa jag till mig själv att jag gjorde det för att kunna bli den jag vill vara. Det är dags nu.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Eve
,
Så bra du stog upp för dig själv, blir så glad i hjärtat 😘❤
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Det vet jag att du blir syster 😙
nouw.com/sandrabergmanfit