En dag att ägna åt sig själv

Att vakna upp och inse att man inte har något planerat för dagen...det har gått och blivit ovanligt för mig den senaste tiden, men idag hände det, och det känns så konstigt, samtidigt som det så klart känns väldigt skönt! 😍 En dag att ägna åt sig själv och sambon. Vi har jobbat om varandra så mycket och knappt haft tid att umgås, så igårkväll när jag kom hem från jobbet unnade vi oss en liten filmkväll och massa mys. 😊 Nu har även vi sett den nya filmen "It", och jag måste säga att jag trodde den skulle vara sämre av allt man hört om den. Det känns inte som att det går att göra den filmen bättre helt ärligt... Jag minns fortfarande hur rädd jag var som liten för originalfilmen, men när man kollade på den flera år senare undrade man ju vad man hade gått och varit rädd för egentligen. 😉 Den här nya var ju åtminstone lite äcklig. 😃 Jag vet faktiskt inte vad folk har för förväntningar när dom säger att den var jättekass...vad hade kunnat göra den bättre?

Anyways...det blir lite HIIT senare tänkte jag, och jag kommer kanske ta och filma passet dessutom. Jag fick nämligen hem mitt mobilstöd igår! 😍 Visar det senare!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Pippilula
Pippilula,
Jag tror att det som gör att folk tycker att den inte var bra är att de förvöntade sig att bli skrämda. Men i ärlighetens namn har inte många av Stephen Kings filmer varit skräck i den bemärkelsen alls. Jurkyrkogården är väl läskig men Det gar varken varit läskig i bok eller film form 😊 King framställt som skräckmästare men som sagt, så läskigt skriver han inte och således kan inte filmerna boi hemska heller 😉 det är varfle jag tror folk inte tyckt den var bra. Själv tyckte jag den var jöttebra faktiskt. Snygga kläder, bra skådespeleri osv. Härligt med en dag utan planer 😊
nouw.com/pippilula
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Aa så är det nog!! 😃
nouw.com/sandrabergmanfit