En dag försent

Jag missade att tända ljus för mamma igår, trots att jag hade gått och tänkt på det hela veckan. Igår var det nämligen hela 5 år sen hon försvann för gott. 5 år!! Hur har det kunnat gå så lång tid? Jag känner mig verkligen förvirrad när jag tänker på det... det känns ju fortfarande som igår vissa stunder.
Har kommit på mig själv flera gånger med att fundera över om hon hade varit stolt över mig idag. Eller, det vet jag ju att hon hade varit...hon hade varit stolt över mig oavsett vart i livet jag stod, hon var alltid så ömsint.
Jag har funderat mer och mer på att ta kontakt med något bra medium, något jag inte pratat högt om inför sambon, eftersom han verkligen inte tror på sånt. Men om jag skulle göra detta, skulle jag boka tid genom att ringa från dolt nummer och jag skulle bara säga mitt förnamn, av den anledning att jag vet att det finns många skojare där ute, och jag vill vara helt säker på att man inte söker upp information om mig som kan användas för att övertyga mig om att det som sägs och sker är sant. Då är bara frågan...finns det någon som vet om något bra medium i Göteborg?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer