En semla förstör inte dina resultat

Glad fettisdaaaag!! Åh, jag har längtat efter denna dag, i 1 år!! Av någon anledning har låten "It´s the most wonderful time of the yeeeeeaaaar...." spelats i mitt huvud hela dagen. HAHA! Till alla som säger att semlor inte är gott... tyvärr, vi kan inte vara vänner.


Men ska vi vara helt ärliga nu. Jag vet att det finns många som kämpar med sin vikt, kämpar mot sina träningsmål och nästan får lite ångest under dagar som dessa. Jag vill bara säga till er...ta det lugnt! Ät en semla...njut av den...och återgå sen till rutiner imorgon igen. En semla kommer inte förstöra din process. Tvärtom! Vad händer om du går i veckor, månader, och säger nej till saker du egentligen vill ha... det blir tillslut en obsession! Du kommer tillslut hamna i en punkt då du inte kan tänka på annat, och tillslut hittar du dig själv med 3 semlor, en godispåse och en 2 liters colaflaska. Förstår ni vad jag menar? Jag har tjatat om det förut, men det tål att upprepas...tillåt dig själv att säga JA, för att faktiskt kunna säga NEJ. Vi vill ofta ha det vi inte får.

Det här betyder dock inte att man MÅSTE, om man verkligen inte vill. Men det ska vara av rätt orsak. Känner man inget sug, perfekt! Då ska man så klart inte trycka i sig. Men suger det till, och du endast säger nej för att du är rädd...come on! Du behöver inte unna dig varje dag, skapa en balans i det hela. En gång i veckan, vid speciella tillfällen. Tänk inte bara på nuet...tänk på att det här är något som ska hålla i långa loppet.

Åh, och sambon kom hem med detta idag!! Han var ju bortrest för jobb på alla hjärtans dag, så han köpte en bukett blommor idag istället. MIN KÄRLEK!! Semlor kom han hem med också, jag hade ju glömt av att berätta att jag redan hade köpt. HAHA! Jag antar att det blir en semla till imorgon.....hallå hej hårt träningspass!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Kloka ord, Jag har njutit av min semla idag 🤗
nouw.com/evaeliasson
Fobibella
Fobibella,
inte ätit nån .
nouw.com/fobibella
SkiTeamandersson
SkiTeamandersson,
Bra skrivet av dig, blir så irriterad på sådana sidor som måbra som lade ut en länk på "13 exempel att bränna en semla" Det är ju bara triggande om något.
nouw.com/skiteamandersson
carolamelin
carolamelin,
Så himla bra inlägg! Man måste kunna unna sig med nått gott i bland, det handlar om att hitta en balans i allt 🤩
nouw.com/carolamelin