En sorgens dag...

Det är en sorgens dag. Det är första dagen på Yulin 2018, festivalen som inte borde finnas. Det är en festival som befinner sig så långt borta, och det gör att man känner sig så hjälplös. Jag kan bara hoppas på att dom hjältar som befinner sig där nu lyckas rädda så många som möjligt. ❤ Jag tänder ett ljus idag för alla oskyldiga stackars själar som drabbats och som kommer drabbas. Tusentals hundar packade i trånga burar, för att mötas av tortyr i form av att kokas levande, brännas, skinnade levande...allt för att skapa så mycket smärta som möjligt. Det här med tortyren av hundar och andra djur är dock inget som pågår endast under den här veckan, det sker varje dag, men just idag känns som rätt dag att sörja det lite extra, just för att festivalen startar idag. Idag börjar ett firande kring detta plågeri.
Om man tycker förintelsen var en hemsk händelse...vad är då inte detta? Detta handlar bara om ett annat djur än människan, för ja, vi är djur vi med...

Om jag kunde prata med alla offer, om dom kunde förstå mig skulle jag vilja be om ursäkt, för mänskligheten. Vi är en art som förstört så mycket omkring oss. Vi dödar för att det är kul, trots att vi borde vara bättre. With great power comes great responsibility! Vi har inte tagit vårt ansvar. Inte alla i alla fall...dom ska dock inte få vinna.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Men usch vilket sorgligt inlägg men BRA KRAM ! <3
nouw.com/emmamehrali
amandasääv
amandasääv,
Usch de är så hemskt!!! 😢
nouw.com/amandasääv
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Verkligen... 😟
nouw.com/sandrabergmanfit