Endast du kan stoppa dig själv

Att nå sina mål kan kännas ganska långt borta just nu. Gymmen stänger, dina träningskompisar kanske inte kan gå ut. Jag förstår helt och hållet...det är tuffare än vanligt, men är det omöjligt?


ABSOLUT INTE!!

Den enda som kan stoppa dig är du själv. Allt sitter i ditt huvud. Du behöver inte något gym för att komma i form, du behöver inte någon träningspartner. Du behöver inte timmar varje dag!

Men hur ska man göra om man inte har kunskapen? Hur tränar jag hemma? Hur ska jag äta för att nå mina mål? Att gå till ett gym och ta hjälp av en PT är inte lägligt just nu. Återigen...hopplöst fall....

OR NOT!

En av dom många fördelarna med att ta hjälp av en online PT är att du kan få all hjälp medan du sitter hemma. Du behöver inte kliva utanför dörren ens. Kost, träning, mindset och coaching. What more do you need?

Jag har klienter just nu runt om i landet som kämpar mot sina mål, och guess what... trots corona-kris tar dom sig dit! Vad dom gör är att ta tillfället i akt.. dom låter sig inte stoppas, och det borde inte du heller göra.

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Så bra tankesätt , det är bara en själv som stoppar sig själv<3
nouw.com/johnssons