Ett första steg..

Uppe med tuppen trots att det inte är jobbdag idag, men jag har ett möte att gå på. Minns ni att jag skrev ett inlägg för ett tag sen om en plan jag hade för mig själv? Jag avslöjade inte vad det handlade om, men det var något viktigt och som jag kände att jag behövde ta tag i. Well...idag tar jag mitt första steg för att få en lite större överblick över vad det faktiskt kommer innebära. Det är en gruppinfo jag ska på... Jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig av idag....jag vet inte riktigt om dom kommer ge svar på mina frågor, men det verkade vara obligatoriskt att börja här, för att sen få rådgivning av någon enskilt, och det är väl för att dom ska slippa svara på samma frågor om och om igen. I dagens gruppinfo kommer vi nog få det mest grundläggande.

Ni kanske anar vad det handlar om?? Well...jag kan avslöja att det handlar om planer att starta företag. 👐 Jag vågar inte hoppas för mycket på att det kommer gå vägen, för jag vet i princip ingenting om sånt, men jag måste ändå våga hoppas lite om det ska finnas någon chans. 😄 Spännande!

Startar dagen med min vanliga frukost...gröt, idag toppat med blåbär. Till det en kaffe utan socker, jag som alltid dricker med lite socker, tyvärr, haha...nu smakar det skit. 😂 Får plocka med mig en Nocco så jag verkligen är alert när jag är där!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Sååå spännande!
nouw.com/legefrue