Fått svar om mina blodprover!

Hej vänner! Hoppas alla har haft en lika bra torsdag som jag har haft. Inte för att det har hänt något specifikt, jag har mest bara mått allmänt bra. Solen skiner, jag har tränat ben, och för ovanlighetens skull vaknade Ahmad tidigt idag så jag hade någon att prata med på morgonen. Hatar dom där mornarna när jag är ensam vaken...visserligen skönt med lugn och ro, men jag blir inte direkt piggare av det. I need some action! 😉 Nä, men även om man bara sitter i soffan bredvid varandra och dricker kaffe i lugn och ro så är det skönare med sällskap.

Däremot hörni har jag fått reda på en lite negativ grej idag. Min läkare ringde mig, angående mitt blodprov... det mesta såg bra ut, sköldkörteln bland annat. Däremot såg dom något annat som inte såg lika bra ut. En ganska dålig njurfunktion och låga salter. 😨 Nu kan detta vara tillfälligt dock, så det är ingen idé att oroa sig för mycket. Jag kan ha druckit väldigt dåligt, och därav njurproblemet, och kanske jag bara behöver äta mer salt. Salt är inget jag undviker medvetet, jag äter rätt normalt av det tycker jag... Själva vätskebalansen har nog kanske gått lite upp och ner från dag till dag. Jag tänker alltid på att dricka mycket, men senaste tiden har jag bara druckit ur glas, och jag tycker det blir lite svårt att ha koll då på hur mycket jag faktiskt får i mig. Det kan kännas som jag dricker mängder men att jag inte gör det alls. Så nu har jag istället plockat fram vår stora tillbringare. Ska försöka dricka ungefär 2 stycken om dagen! ☝ Nu är det ju inte bara så att jag tränar mycket, det är ju dessutom varmt ute! Lätt att glömma bort det, vi som är vana vid kyligt väder. Men vi får se...jag ska tillbaka om 2 veckor och ta ett nytt blodprov igen för att se om det blivit någon förändring. Nål i armen igen... hoppas jag får samma sköterska som sist.. 😣


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Krya på dig! Har också njurproblem. 😕
nouw.com/sillyme
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Oj då! Aa vi får se om det är nåt. Kan va tillfälligy
nouw.com/sandrabergmanfit
SimoneJennie
SimoneJennie,
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Ojdå..hoppas det är tillfälligt! Hur mycket rekommenderar läkare att man ska dricka om dagen? Det gamla man hört är väl 2 liter om dan men vet inte riktigt.
nouw.com/fitnessbyannabelle
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
1.5-2 liter om dan normalt. Men tränar man och/eller det är varmt upp mot 3-4 liter. Men en del får man ju i sig via maten också
nouw.com/sandrabergmanfit
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Då har jag inte missat något i alla fall 😊 Jag försöker komma upp i 3-3.5 liter om dan, men det är ju riktigt bra dagar!
nouw.com/fitnessbyannabelle