Födelsedags-nice-cream 💕

Så är man 28 år. Yay?! 🙈 Jag vet ärligt inte vad jag känner för det här. Man ska inte oroa sig för att åldras men ändå gör jag det lite. Jag känner mig dock som 24 år i både kropp och sinne, vilket är bra. 😎 En av fördelarna med att träna regelbundet och att faktiskt ta hand om kroppen är att man inte åldras lika snabbt. Gotta stay young!

Jag har inte hunnit fira speciellt mycket då det är jobb på gymmet hela kvällen, men däremot hann jag göra mig en fin och god skål med nice-cream på förmiddagen. 😍 Älsklingen sa något om en födelsedagspresent dock...får se vad det är när jag kommer hem. 🙈😍 Så spänd!!

Glassen ska ni få recept på så klart. Enkelt...ni behöver 4 frysta kiwis, 1 fryst banan och lite mjölk.
Börja med att slänga ner frysta frukterna i mixern, och mixa ordentligt. Ni kan behöva stanna ibland o skrapa av kanterna. Häll sen i lite mjölk i taget tills det blir den konsistens ni vill ha. 😊 Rekommenderas att äta den direkt. Jag toppade med lite kokos, sockerfri chokladsirap från healthyco, och en proteinbar från Nick's som jag skurit i bitar. ☺✌ Yum!!!

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Stort grattis till dig! <3 Ser fantastiskt ut 😃
nouw.com/idamida
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Tack!! De var der oxå 😍
nouw.com/sandrabergmanfit
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Stort, STORT GRATTIS till dig hjärtat!! Hoppas du får en magisk dag! Hur kan man dock få någonting annat när man kickar igång med en sån drömmig bowl?? Hihi! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Men tack fina!😍 Ja det var en riktigt bra start! Kramis!
nouw.com/sandrabergmanfit