Från trist och slitet till glansigt och lent

Mmmmm....känslan av nyklippt hår... 😍 Det måste vara ett väldigt stimulerande jobb man har som frisör. Att hela dagarna få förvandla något trist, slitet, torrt och rent av katastrofalt till något lent, glansigt och underbart. Varför valde jag inte det yrket??
Jag har lovat min frisör nu att jag ska använda olja efter dusch oftare, eftersom jag duschar typ varje dag. Nu gäller det bara att hålla det löftet också, mest för min egen skull. Jag vet att det inte är bra att duscha håret varje dag, men jag blir så svettig i hårbotten efter träningspassen, och nu är mitt hår så vant vid schamponering att om jag skippar det vid en dusch ser det bara fettigt ut. Jag har försökt ge mig på balsam-metoden en gång, men jag klarade inte av dom där första veckorna som gick innan håret vande sig. Att gå med fettigt hår är bland det värsta jag vet, inte ens när jag ligger hemma och är sjuk klarar jag av det, känner mig bara ännu sjukare då! 😷 Duschar jag och blir lite fräsch känner jag mig oftast lite mer frisk i alla fall.

Appropå sjuk. Jag är inte frisk än. Jag vill gärna tro att halsen känns lite bättre dock, men jag vågar inte tro på det för mycket... och natten var ett helvete, för det var ju klart att preciiiis när jag tänkte att jag ska sova, då skulle jag bli täppt i näsan och det skulle börja rinna. Jag hade inte känt av något i näsan på hela dagen! 😞 Det värsta var...nässprayen var slut. Nu köpte jag mig en flaska, så för tillfället mår jag bra, och kanske det är jag som är känslig för det är inte alls mycket snor i näsan...men jag klarar av inte av minsta lilla nästäppa, jag får panik och kan absolut inte sova. Så, med ungefär 3 timmars sömn går jag på autopilot just nu, men jag tänkte att jag ska försöka hålla mig vaken, för imorgon ska jag jobba hela dagen. Jag får hålla mig sysselsatt med att dra fingrarna genom mitt fräääääscha hååår..... mjaaaa dåååå...!!! 😏


  • Vardag

Gillar

Kommentarer