Frihet

Jag njuter verkligen av regnet. Det är som man säger, man kan få för mycket av det goda också, i detta fall för mycket sol. Hade inget emot att promenera i en av skurarna idag. 😃 Om det däremot är något jag kommer sakna med sommaren så är det att kunna sitta ute och dingla med benen över vatten. Någon mer än jag som tycker det är något speciellt med just den saken? Frihetskänsla! ❤


Min dag har varit lite hektisk, men samtidigt väldigt lugn. Jag vaccinerade mig idag igen, spruta 2 av 3, men nu är det inte förrän om 6 månader jag ska ta den sista, pphhju! 😊 Är dock lite förvånad, för det gjorde inte alls lika ont den här gången, och jag känner inte av det alls i armen nu heller, jämfört med sist då hela min arm ömmade i 2 dagar. 😱 Efter sprutan blev det träning och sen PT-samtal och en massa don med träningspassplanering. Tror jag satt i timmar med datorn, vilket jag har lite ångest för nu. Visserligen var det ett måste, för det måste bli gjort, men jag gillar inte att vara stilla så länge.
Sambon kom igång med sin träning ikväll också, faktiskt första gången jag får se honom kämpa så pass mycket, och min onda sida inom mig njöt kan jag lova. 😉 Tidigare när han väl tränat har det varit på gym, och planen är väl att han ska göra det framöver också, men han börjar med 2 veckors hemmaträning för att aktivera kroppen lite. Jag kommer alltså få njuta ett par gånger till av hans tortyr. Moahahaha!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer