Fyfan om jag inte får hjälp nu

Hello beauties! Lika lättade över att det är fredag som jag är?? 😍 Jag hade dock en ganska helvetisk natt. Sprängande huvudvärk HELA natten. Det började redan igår ju, fast inte så extremt, och det avtog ju faktiskt ett tag efter träningen, men så kom det tillbaka sent på kvällen och jag hittade ingen ipren. Vaknade flera gånger inatt med både huvudvärk och frossa (frossan tror jag beror på att mensen kom igårkväll, men jag har ingen mensvärk för en gångs skull). Jag kallsvettades så mycket att hela lakanet blev blött. 😳 Usch!
Lyckades hitta en ipren sen imorse, tack och lov, annars hade jag legat halvdöd fortfarande.

Jag ska strax till vårdcentralen, igen... ett sista försök att få en ordentlig sjukskrivning från en läkare. Mina symtom på utmattning/depression har bara ökat för varje vecka som gått känner jag. Jag är inte ledsen hela tiden, jag mår inte dåligt hela tiden, men det kommer stunder då jag drabbas av ångest och jag har till och med brutit ihop en gång nu utan att egentligen veta varför. Fyfan om dom inte hjälper mig nu. Psykisk ohälsa är så pass hemsk på det sättet att den syns inte hela tiden...men gör man inget åt det snabbt kan den eskalera snabbare än blixten själv och plötsligt ligger man där och är helt förstörd. Wish me luck!

Efter läkarbesöket blir det gymmet. Rygg, biceps och mage! 💪 Lägger upp passet senare som vanligt. 💗


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

carolineelfstrom
carolineelfstrom,
Håller tummarna för dig att du mår bättre snart och att du får hjälp! <3 Dagens sjukvård är speciella.. Kramar till dig
nouw.com/carolineelfstrom
Pippilula
Pippilula,
Hoppas verkligen du fick hjälp idag ❤️ Det är oerhört viktigt att få hjälp tidigt. Ju längre tiden går desto jobbigare blir det att komma igen. Kram!
nouw.com/pippilula
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Jag fick gå med på att ta mediciner för att få en sjukskrivning
nouw.com/sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Tydligen någon ny regel att man måste ta mediciner
nouw.com/sandrabergmanfit