Ginger Ale

Okej jag vet att jag sa nyligen att jag mest dricker energidrycker och sånt på helgen, istället för läsk. Men ni som följt mig ett tag vet att jag alltid är ivrig att testa nya smaker, såååå..... Celsius vintersmak av Ginger Ale med Nejlika fick det bli idag. 😄 Imponerad!! Mycket godare än jag hade trott den skulle vara! 😍 Eftersom det är en limited edition får man ta och bunkra upp sig lite tror jag, eller vad säger ni?

Jag har en ledig måndag idag. Passade på att ta lite ledigt från träningen också, förutom en promenad, därav träningskläderna. 😊 Det börjar osa mat i köket, solen skiner men det känns fortfarande härligt höstigt, sambon kommer hem relativt tidigt idag och jag tänker nog vara busig och spela lite. Kan dagen bli bättre?? 😊 By the way...jag tog mig en sån yoghurtmuffins till frukosten imorse, fortfarande lika gott, om inte godare! Muffins brukar vara godare varma, men nu när den hade legat i kylen kändes den nästan extra god. 😱
Sambon var inte lika stort fan dock. Trots att jag sa till honom innan att han inte skulle förvänta sig någon supersöt sak, så blev han besviken, för den ser ju faktiskt väldigt sötsakig ut. 😉 Oh well...mer till mig!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer