Going green

Yaaay!!! 😍 Nu börjar det snart hĂ€nda mer saker hĂ€r hemma. PĂ„ lördag ska jag och sambon ta en svĂ€ng förbi bland annat Ikea för att söka lite ny inredning, och det Ă€r faktiskt redan pĂ„ vĂ€g lite nya tillskott. Dags att fĂ„ upp lite nytt pĂ„ vĂ€ggarna, och jag börjar med köket. FĂ€rgtemat vi har dĂ€r just nu Ă€r svartvitt/grĂ„tt/silvrigt, men jag saknar en liten pop av fĂ€rg, nĂ„got som drar till sig blickar och ger lite liv. Jag Ă€lskar att leka med fĂ€rger pĂ„ det sĂ€ttet! 😍 Den hĂ€r gĂ„ngen kör jag pĂ„ grönt...en avslappnande och vacker fĂ€rg, mammas favorit. Just love it! Det Ă€r dom tvĂ„ bilderna ni ser hĂ€r nedanför som jag har tĂ€nkt mig... och pĂ„ lördag mĂ„ste vi hitta snygga ramar att hĂ€nga upp dem i. 😊 Jag Ă€r sĂ„ pepp! TĂ€nk att man kan vara sĂ„ exalterad för en sĂ„n liten sak...eller tvĂ„ snarare... 😉 Jag Ă€lskar idĂ©n att anvĂ€nda sig av tvĂ„ eller fler matchande tavlor som fĂ„r hĂ€nga vid varandra och lyfta upp varandra, om ni förstĂ„r vad jag menar...en tavla kan vara jĂ€ttesnygg, men tillsammans med nĂ„gon annan kan den bli Ă€nnu snyggare.

Vad vi ska göra med canvastavlan som hÀnger i köket just nu vet jag inte...antingen Äker den upp i nÄgot annat rum eller sÄ fÄr den sÀljas. Jag har kommit fram till att det Àr mycket bÀttre att anvÀnda sig av posters i ram, sÄ man lÀtt kan byta ut det utan att behöva betala tusentals kronor. för jag Àr sÄn som tröttnar ganska snabbt. Jag behöver förnyelse i hemmet titt som tÀtt.


  • Inspo

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Riktigt snygga tavlor!! ÄÀÀÀlskar denna gröna fĂ€rg! Har bĂ„de mobilskal, jacka och till och med bil i denna fĂ€rg hahah!! ❄
nouw.com/sarakarlssonsse
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Haha jasĂ„? Ja men de e verkligen en fantastisk fĂ€rg 😃
nouw.com/sandrabergmanfit