Hej 2018!

Gott nytt år på er alla! 😊 Hoppas alla hade en bra nyårsafton oavsett om den spenderades lugnt eller festligt. Min kväll var väldigt bra i alla fall, med god mat, härligt sällskap och lite för mycket alkohol. 😉 Bjöd på bland annat en drink med sockervadd, drunken gummybears och parfait på chokladcrumble, hallon och grädde (Min nya favoritdessert??) 😍 Det där spelet jag hittade, "Rackare", visade sig vara ännu roligare än jag hade föreställt mig dessutom! Det var så man vek sig av skratt vissa gånger. Rekommenderas starkt! 😂
Några smällare blev det inte från vår sida, tack och lov, vi gick bara ut och kollade på när grannarna smällde. Jag är inget fan av raketer och smällare för djurens skull. Min äldsta katt Kalle blir verkligen livrädd varje gång och gömde sig i duschen, stackaren. ❤ Jag ser fram emot den dag dom säger att det blir olagligt här i Sverige. Det finns andra sätt att fira nyår. I någon stad skulle dom köra med lasershow hörde jag?

Precis ätit en räksallad och snart dags för sängen för min del. Längtar så till morgondagens träningspass! Det blir inget festande på ett tag för mig nu....ska jag festa nu kommer det bli i nyktert tillstånd. 🙏 Jag dricker ytterst sällan normalt, men nu under senaste tiden har det blivit lite mer än vanligt. Not good!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Fina bilder 😊. Håller med dig angående raketerna. Hoppas lite smått att det bli förbjudet. Vår ena katt (andra nyår för honom) var så rädd att han visste inte vart han skulle ta vägen. Orolig resten av natten sen 😟. Våra andra djur brydde sig inte så mycket men det är synd om djuren när det smälls så högt och de ska behöva vara rädda.
nouw.com/taazzsih