Hej från Thailand!

En lite late check-in. Vi verkligen rånjuter här borta i Thailand! Sååå fantastiskt! 😍 Vi har ungefär 37 grader, och båda har redan bränt oss haha! Jag lovar vi var faktiskt försiktiga, smörjt in oss med spf 50 och när vi var på stranden satt jag mest under parasollet. Vi tar den här dagen åt att softa på hotellet så våra kroppar får vila från solen lite. Det braiga är att vi fortfarande kan sitta ute och njuta för vi har tak o fläkt på vår lilla uteplats, och vill vi gå ner i poolen har vi ju direkt access. 😍🤷‍♀️ Jag vet inte om jag kan nöja mig med något annat efter det här. Så lyxigt!!
Jag har inte badat i havet än faktiskt, trots ett par timmar på stranden igår...jag blev nämligen lite sjuk kvällen innan vi åkte. Dagen innan var jag tvungen att sitta och jobba bredvid en sjuk tjej så förmodligen hon som smittat mig. 🙄 Jag har dock gått loss på både strepsils o saltvatten så nu idag börjar jag äntligen känna mig frisk!! Wohoo!! 💕😍 Jag säger ju det..saltvatten är bäst när man har förkylning! Det gäller bara att vara snabb med det.
Ikväll ska vi förmodligen åka till en nattmarknad för att fynda en massa, och kanske det blir en tripp med snorkling imorgon, omg!! Jag är sååå taggad!! 😍😍
Vi ska även någon gång under resans gång åka till ett elefantreservat, och vi är jättenoga med att det ska vara just ett reservat och inget ställe där elefanter och andra djur visas upp endast för underhållning. På det här stället finns räddade elefanter, och man får bada med dem och så, inte rida. Ni anar inte hur mkt jag ser fram emot detta...jag ÄLSKAR elefanter!

Nu dags att svalka sig i poolen...see ya!! 💕💕

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Karolinee
Karolinee,
Härliga bilder!! 😍
nouw.com/karolinee
minasvarld
minasvarld,
Ser underbart ut ❤
nouw.com/minasvarld
amandasvardagsliv
amandasvardagsliv,
Ser ju hur härligt ut som helst! Passa på och njut nu 😁
nouw.com/amandasvardagsliv
jjaneberglund
jjaneberglund,
njuuuut!! här har vi regn i mängder haha
nouw.com/jjaneberglund
amandadellien
amandadellien,
Åh så härligt!!
nouw.com/amandadellien