Helvetesdag!

Den hĂ€r dagen har varit, HELL!!! đŸ˜± Som jag nĂ€mnt tidigare skulle jag idag starta arbetsdagen med 2 timmars bilkörning, och precis sĂ„ blev det. Jag HATAR att köra bil sĂ„ lĂ„ngt, i alla fall om det Ă€r rakstrĂ€cka största delen av vĂ€gen. Alla gĂ„nger som jag klagat pĂ„ lastbilschaufförer...förlĂ„t! Cred till er som orkar hĂ„lla er vakna sĂ„ lĂ€nge bakom ratten, och Ă€ven om jag hatar hur ni kör ibland, sĂ„ kan jag Ă€ndĂ„ förstĂ„ varför ni kör sĂ„. 😌 Jag tĂ€nkte till en början, nĂ€r solen sken, att det kanske skulle gĂ„ rĂ€tt bra Ă€ndĂ„, för visst piggnar man till av solsken! Inte hade jag tĂ€nkt mig att soljĂ€veln skulle skina rakt i mina ögon hela vĂ€gen dit och hela vĂ€gen tillbaka...😒 Har typ fĂ„tt trĂ€ningsvĂ€rk i pannan nu sĂ„ mycket som jag spĂ€nde den för att inte bli blĂ€ndad. 😂 Ni ska bara veta hur mycket jag kĂ€mpade...!! Och inte för att klaga och lĂ„ta bitter nu, men det satt tvĂ„ vuxna mĂ€n i baksĂ€tet, och INGEN erbjöd sig att köra en bit av vĂ€gen trots att jag gĂ€spade som fan och slĂ€ngde ur mig kommentarer om hur trött jag var. 😒 Jag jobbar som personlig assistent...inte chaufför...sĂ„ jag tycker att dom kunde ha erbjudit sig, det handlar ju faktiskt om sĂ€kerhet ocksĂ„.

VĂ€l pĂ„ plats i Gisslaved dĂ€r dom skulle ha mötet var det inte sĂ„ spĂ€nnande heller. Ett möte som dom trodde skulle ta nĂ„gon timma tog ungefĂ€r 3 timmar, och jag stod utanför och vĂ€ntade den tiden. Ja, jag stod faktiskt största delen av tiden för inte fanns det nĂ„gon stol. Det blev tillslut nĂ€r knĂ€na började sĂ€ga ifrĂ„n, att jag satte mig pĂ„ toalettstolen. Det Ă€r ju trots allt fortfarande en stol... desperat eller?? 😁
Oh, elĂ€ndet slutar inte dĂ€r!! Eftersom mötet tog sĂ„ mycket lĂ€ngre tid hann jag bli riktigt elĂ€ndigt hungrig, sĂ„dĂ€r sĂ„ det svider i magen, och nĂ€r vi ÀÀÀÀÀntligen skulle till en restaurang och kĂ€ka... soppa. PĂ„ en fredag. Och det var det enda dom hade att bjuda pĂ„. Jag vet inte vad det var för stĂ€lle, men vi blev ledda dit av folket dom hade haft möte med. Vad Ă€r det dĂ€r för hĂ„la egentligen?? 😞 Kan ni förstĂ„ min besvikelse?

Jag Àr sÄ lycklig just nu dock, i mina mysklÀder, i skrÀddarstÀllning i soffan...mmmm........ mat i magen....mmmm....


  • Vardag

Gillar

Kommentarer