Hjälp till att få ett slut på detta!

En lite sämre dag idag....jag vaknade med huvudvärk, och en ganska kraftig sådan. Tacka vet jag för ipren! 😌 Sen har jag gjort "misstaget" att ägna lite för mycket tid åt djur som farit illa. Jag signerar petitioner och söker efter olika sätt att hjälpa till, mer än att donera pengar...och även om jag gör det för en bra sak så tar det på krafterna att se alla hemskheter. Då kan man ju fråga sig varför jag fortsätter? För att jag känner att det är lite av en skyldighet...om jag KAN hjälpa så tänker jag göra det, jag tänker inte bara blunda för att det känns jobbigt. Och nu är det snart dags för en av de mest hemska saker på hela året... Yulin Dog meat festival... 21 juni sätter det igång, där tusentals hundar misshandlas till döds, kokas levande, bränns och allt man kan tänka sig som får dem att lida tills dom dör och serveras på tallrikar.

Hjälp till att få ett slut på detta! Signera här och dela med er till vänner: https://www.change.org/p/stop-allowing-the-yulin-dog-meat-lychee-festival

Jag har funderat på att börja köra igång online PT-tjänst igen, där jag donerar en stor del av pengarna till organisationer som kämpar för djurens rättigheter. Vad tror ni om det?

För att boozta humöret lite nu, då jag känner för att gråta lite av glädje istället för sorg...här är en fantastisk människa, en hjälte som räddar en liten nanin. 😍 Jag tror att det är viktigt att komma ihåg och se dessa hjältar, så man inte tappar förståndet av allt hat.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer