Hokuspokus? I don't think so!

Energy = Zero! 😳 Jag Ă€r verkligen totalt slut...mest förmodligen dĂ„ jag i ett par dagar gĂ„tt och spĂ€nt mig för att behöva besöka ett stĂ€lle jag inte vill, och nu nĂ€r det Ă€r gjort har alla spĂ€nningar slĂ€ppt och kroppen har blivit spaghetti. Det Ă€r nĂ€r man kĂ€nner sĂ„ för en plats som man vet att man gör rĂ€tt i att undvika det.
Det blev ingen rundtur pĂ„ frölunda torg trĂ„kigt nog, dĂ„ min kompanjon hade ett sjukt barn hemma, men hey...den som vĂ€ntar pĂ„ nĂ„got gott! 😊 Jag spenderar istĂ€llet min kvĂ€ll i sĂ€ngen och lite serier vilket funkar mer Ă€n vĂ€l det ocksĂ„.

Har ju förresten glömt att berĂ€tta om nĂ„got som hĂ€nde igĂ„r! Jag fick för första gĂ„ngen i mitt liv se hur akupunktur fungerar pĂ„ riktigt. Har alltid varit lite nyfiken pĂ„ det, och jag tror till 100% att det inte bara Ă€r flum och hokuspokus, jag menar det finns vĂ€l en anledning till varför det anvĂ€nds fortfarande efter sĂ„ mĂ„nga Ă„r. 😏 Man har dessutom hört om mĂ„nga som gĂ„tt i flera Ă„r hos lĂ€kare utan resultat, för att sen efter nĂ„gra fĂ„ behandlingar med akupunktur blivit av med sina problem och smĂ€rtor. Ska nĂ€mnas att det Ă€r mĂ€nniskor som varit vĂ€ldigt skeptiska till hela grejen, sĂ„ det handlar inte om nĂ„got psykiskt. SĂ„ coolt! RĂ€tt intressant att fĂ„ se det sĂ„dĂ€r pĂ„ riktigt, och jag fick en hel del förklarat för mig...nĂ„gon dag ska jag testa sjĂ€lv. 😄 Har ni erfarenhet av det? HjĂ€lpte det er?


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Jag har en reumatisk sjukdom och akupunktur har hjÀlp mig mycket
www.joannahalvardsson.se
DorotaE
DorotaE,
Jag fÄtt nÄgra akupunktur behandlingar. Var positiv till detta men bara efter 1 kÀnde jag lite skillnad. Andra gav inget eller ont. Hoppas du hittar nÄgon som Àr duktig pÄ detta. Lycka till
nouw.com/dorotae