Hudvårdsfavoriten

Inlägget är ett samarbete med Dermosil.

Om det är något jag tidigare tyckt varit svårt med just skönhet så är det, vilka produkter är verkligen bra, framför allt när det kommer till hudvård? Det finns ju en hel djungel där ute! Hur många olika märken som helst, och alla lovar ju sig vara bäst så klart. Vissa märken kanske fungerar bra på vissa människor, medan någon annan tycker sig få mer problem av det. Men jag tror det främst handlar om att många produkter ofta, tyvärr tyvärr, innehåller en massa konstiga medel.
Nu har jag dock fastnat lite extra för ett specifikt märke, nämligen Dermosil. Då kan man ju kanske fråga sig, varför just det märket? Det ligger flera anledningar bakom faktiskt.

Anledning 1: Alla produkter är fria från parabener, och dom innehåller minsta möjliga mängd konserveringsmedel.
Anledning 2: Dom är skapta för det växlande klimat vi har här i norden. För det handlar ju inte bara om vilken hudtyp man har... omgivningen gör sin roll också.
Anledning 3: Produkterna testas på människor! Big high five på den!! 🙏 Jag som är djurvän brinner ju lite extra mycket för just den frågan, och jag vet att jag inte är ensam om det. Jag må vara mån om mitt yttre, men aldrig så pass att jag skulle vilja att ett djur experimenteras för det.

Nu har dermosil även produkter för hårvård, kosttillskott, makeup och även kosttillskott, men jag har än så länge bara hunnit testa produkter för hudvård. Jag ser fram emot att testa det andra också. Såg att det till och med finns doftljus!? 😍 Jag har fått något slags fnatt för doftljus senaste tiden, så det känns ju som ett måste! Funderar även på att testa deras solskyddsspray, nu när man snart ska till solen och värmen...helloooo...skryter inte alls. 😉

Har ni något favoritmärke, och har ni testat just det här märket? Berätta!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Detta var verkligen helt nytt för mig, inte hört tidigare! 😃 Tack för tipset <3
nouw.com/emmaengstrom
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Vsg 🙏🏻 Kul när man hittar nya saker!
nouw.com/sandrabergmanfit