I need a change!

Jag var på jakt efter vardagsklänningar och lite somriga plagg, och jag fann mer än jag hade hoppats på! 😄 Nu är jag redo för Grekland!! Bilder på plaggen får vänta till imorgon, för jag har verkligen noll ork att stå och posa framför en kamera just nu. 😏
Det var i alla fall en supermysig eftermiddag med Anna. Lite hetsigt blev det i shoppandet dock, då vi kom dit ganska sent och dom skulle stänga, men vi hann ju roffa åt oss en hel del, och sen satte vi oss vid vattnet och bara snackade skit. 😍

Morgondagen lär bli lugn för min del. KANSKE blir det bad med Anna, men jag känner redan nu att jag nog skulle behöva morgondagen åt att bara träna och sen vara hemma och dega, sådär som en typisk söndag ska se ut om ni frågar mig.

Jag känner när jag ser den här bilden här nedanför att det verkligen är dags att boka tid hos frisören. Älskar att mitt hår har blivit så långt, men det behöver volym. Jag tänker i alla fall fixa både färg och klipp, så kom med lite förslag hörni. Ska jag göra en ombre? Slinga? Någon speciell frisyr eller bara klippa upp? Ska jag vara så dum och klippa någon typ av lugg trots att jag alltid ångrat mig efteråt? 😂 I need a change!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Evelina
,
ombre har jag skaffat själv är jättenöjd, tror du skulle va jättefin i det. Även isblont tror jag skulle passa dig.
Evelina
,
tycker du har jättefint långt hår, en längre snelugg eller klippa upp håret kring ansiktet tror jag skulle kunna va snyggt.