Idag händer det!

Kan man faila hårdare än vad jag gjorde imorse? Eftersom jag opereras klockan 14 idag och jag måste fasta 6 timmar innan hade jag tänkt att jag skulle gå upp tidigt och äta en maffig frukost redan vid klockan 7. Jag satte larm och allt, men tror ni inte jag stängde av larmet i sömnen sen när den ringde?? Jo, så klart!! Jag minns inte ens att jag har hört något larm! 😱 Vaknade istället vid 9, så nehe...ingen frukost till mig. 😔 Jag måste göra allt jag kan nu för att inte tänka på mat. Lyckligtvis har inte min mage börjat signalera hunger än, men det lär väl komma på vägen dit. Ni som opererat er innan, får man äta mat direkt efter operationen eller är det någon slags fasta ett tag efter också?! 😱 Jag ska i alla fall ha med mig min proteinbar och om man får äta efter ska det nog fan bli maxmat OCH en bulle, bara för att jag inte unnade mig någon bulle igår.

Jag har bunkrat upp med smärtstillande tabletter. Kommer få andra på kliniken också, men inte så det räcker för alla smärtsamma dagar. Ipren och Panodil är dom som det stod i deras lilla manual att man skulle köpa. ✌

Jag vill även passa på att skiva något litet ord om mamma. Det hade ju varit hennes födelsedag idag...❤ Kanske hon står bredvid mig när jag opereras. Det var ju det som gjorde att det kändes extra bra när jag fick just det här datumet inbokat. Om jag har ork nog ikväll ska ja tända ett ljus för henne.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Svatantrya
Svatantrya,
Har inte gjort ett sådant ingrepp men opererades för bråck i ljumsken när jag var liten och minns att jag tog rekord i antalet mackor jag någonsin ätit redan i sjukhussängen så att äta efteråt är nog inga problem om man inte mår illa efter narkosen eller liknande 😊 Lycka till idag!
nouw.com/svatantrya
ahlberglinn
ahlberglinn,
Lycka till! 😊
nouw.com/ahlberglinn
HannahOster
HannahOster,
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Åh lycka till! Får höras snart igen 😊
nouw.com/fitnessbyannabelle
sabinas
sabinas,
Lycka till! 😃
nouw.com/sabinas
Erika,
Lycka till! 😊
erikasrecept.com