Investera i din hälsa!

Idag, gott folk, är det vila! 👐 Bättre sent än aldrig, som man brukar säga. Jag ska se till att ägna lite extra mycket tid åt att stretcha idag, för det är något jag fortfarande är ganska dålig på måste jag erkänna. 😉 Jag ser alltid till att stretcha lite smått efter varje träningspass, men det är inte tillräckligt. Framför allt höftböjarmusklerna är ett problemområde för mig. Minns ni att jag fick paniksmärta i ryggen för ett par månader sen?? Min höft var ju snedvriden, och det berodde på att jag hade tajta höftböjarmuskler. Just idag känner jag verkligen att dom är tajta och ömma, så det är verkligen viktigt att jag gör detta idag!

Kom ihåg!

Om du vill ha hjälp med träning, kost och hälsa, så tveka inte att kontakta mig! Jag erbjuder PT-timmar online, och i mina paket på 4, 8 eller 12 veckor får du med träningsschema, kostprogram samt coachningssamtal. Priser och mer info om detta hittar ni på min facebook-sida ---> https://www.facebook.com/PTSandra/
Ta chansen nu, det är aldrig för tidigt att starta sin resa mot en hälsosam livsstil! Mejla mig vid intresse och/eller frågor!


Gillar

Kommentarer