Ja, höj priserna på läsk!!

Dricker ni mycket läsk? Jag hoppas inte det... 😊 Men hörde ni om det nya förslaget om att läsken ska bli dyrare? Jag hoppas faktiskt att det sker! Läsk är väldigt billigt idag, och då är det klart att det är lättare för folk att välja det framför vatten eller något annat sockerfritt. Visst, det är alltid upp till var och en vad man stoppar i sig, men om detta är ett sätt att faktiskt minska på folksjukdomar så är det inget annat än bra! Det är något som behövs, för vår framtid! Folk kommer nog tacka för det här beslutet i längden, för vi är lite svaga på olika punkter...man kan veta mycket väl att det inte är bra för en, men det är sååå svårt att säga nej för man kanske är beroende av socker, och är det så billigt som det är, why not? Höj priset så blir det i alla fall en extra anledning till att tacka nej, precis som många rökare väljer att sluta på grund av ekonomin. Vill man sen lägga extra mycket pengar på en flaska läsk så varsågod, men jag tror faktiskt att försäljningen kommer minska. Vad tror ni? Ni som dricker mycket läsk idag...skulle ni ersätta läsken med något annat om priserna såg annorlunda ut?

Jag själv dricker sällan läsk. Jag känner inget sug för det alls faktiskt... det händer någon gång ibland att jag blir sugen på ett glas cola, typ när jag äter pizza, men annars inte, tack och lov. 🙌 Helt ärligt, jag tycker bara det blir äckligt i munnen när jag dricker läsk...man känner verkligen hur tänderna blir alldeles sträva av allt socker...usch!! Får nästan panik bara jag tänker på det, haha! Borsta tändernaaa!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Här i Norge har regeringen valt att sätta skyhöga skatter på "allt" som inte är bra för oss, och som svensk tror man liksom inte att priserna är sanna! Godis, läsk, tobak & alkohol kostar skjortan om du jämför med Sverige!
nouw.com/legefrue
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Det är ju skitbra!
nouw.com/sandrabergmanfit