Jag älskar den!

Godmorgon, godmorgon söndag! Jag har varit vaken en liten stund nu, hunnit få i mig frukost och kaffe, och ja...jag har redan hunnit jobba lite smått. Har jag nämnt att jag älskar mitt jobb?? 😍 Det allra bästa är när kunder ser resultat dom aldrig lyckats uppnå själva, helt klart! 😄

Jag ska snart till gymmet, med den energi som jag har. Känner mig som ett litet duracellbatteri! Kan nog delvis ha och göra med min refeed igår, haha! 😃 Frossade i kolhydrater!! Det blev frukt, äggpasta och ja...även lite chips på kvällen..😉 Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska träna idag dock...tror det kanske kan bli lite core... lägger upp mitt träningspass senare!

Jag måste bara passa på och skriva några ord om den här supermixen jag dricker varje morgon. Jag trodde faktiskt inte jag skulle märka av så stor skillnad när jag började dricka den. Jag trodde på att den skulle göra nytta så klart, men inte att jag faktiskt skulle KÄNNA det. Så fel jag hade! Jag känner mig på mycket bättre humör nu för tiden och framför allt allmänt piggare. Känner i princip aldrig längre att jag behöver vila mitt på dagen som jag kunde känna ibland. 😲 Älskar den verkligen!!


Gillar

Kommentarer