Jag är verkligen helt såld

Så var det lördagskväll, men jag har inga speciellt spännande planer framför mig. Inget festande eller något sånt, bara vara hemma för mig själv och ta det lugnt. Inte helt fel det heller, om ni frågar mig. Däremot tänkte jag nog faktiskt ta mig en rask promenad om en stund för att verkligen njuta av vädret. Jag väntade dock tills den värsta värmen var över...vill inte gå och få solsting och grejer. 😉 Men först!! Ännu en iskaffe från Nocco!! Jag är verkligen helt såld...det är nästan så jag hellre tar en av dessa istället för en av Noccos vanliga energidrycker. 😍 Ja, trots att den innehåller laktos! Just iskaffe tycker jag passar perfekt på varma dagar som dessa, håller ni inte med?

Jag har by the way inte vant mig än vid att vara ensam hemma. Känns som han varit borta en vecka redan, men han har ju inte ens lämnat landet än. Imorgon kväll åker han till Spanien, den jäveln...men jag har fokus på att låta veckan flyta förbi bara...jag ska träna, iväg på lite möten och grejer...njuta av att få äta en massa fisk... 😌 Sen när han kommer hem ska det ju firas lite smått! Dels vill jag fira för att han kommit hem (låter som han varit borta i ett år), och dels för att jag vill fira med honom att han faktiskt har semester nu. Han har förtjänat det!! Som han har kämpat och jobbat på!! Så i helgen ska jag köpa lite bubbel som vi kan smutta på! ❤ Läste om ett glittrande mousserande vin som någon annan bloggare hade testat, och jag har ju velat testa det ett tag nu! Det OCH blått vin, vilket jag inte har fått tag på än. 😍 Båda är ju ett MÅSTE!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Eve
,
Vad heter glitterbubblet!!! Måste ha!!😆
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Aviva original 😃
nouw.com/sandrabergmanfit
simonegronqvist
simonegronqvist,
Måste bara få säga att du är så vacker 😍😍
nouw.com/simonegronqvist
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Tack!! ❤ du gjorde min dag!
nouw.com/sandrabergmanfit
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Det blåa finns på systemet, tänkte testa det snart!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Det har aldrig funnits när jag har kollat! :O Det glittriga ska också tydligen finnas där! Men vi måste ju testa blått ihop ! :O
nouw.com/sandrabergmanfit
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Det blåa fanns sist jag var där, men tyckte det var dyrt just då haha! Jaaaa det får vi göra!
nouw.com/fitnessbyannabelle