Jag har ett mål

Godmorgon! 🌟

Japp, jag är redan uppe, men jag har ju som sagt svårt att sova när jag är sjuk, så efter att ha pendlat mellan sömn och vaket tillstånd ett par gånger gav jag upp helt och smög ut till soffan med en kopp te och en bok istället. 😊 Även om jag inte känner mig frisk så känner jag verkligen på bättringsvägen! Kände mig inte döende när jag vaknade i alla fall, och det är alltid ett bra tecken. 👍
Idag är det dock planerat att vi ska fira en 30 åring, men jag tror faktiskt att jag stannar hemma från det. Det ska tydligen bli firande en heldag, vilket jag absolut inte orkar med i mitt tillstånd. Mitt största fokus är på att bli frisk, inget annat, och det görs bäst hemma under täcket tyvärr. Hade gärna velat vara med egentligen, ska tydligen vara tipspromenad och grejer, men jag vill inte riskera någonting nu.
Allt jag kan tänka på är träning. Åh, vad jag vill träna!! 😓 Jag försöker undvika att bläddra igenom instagram eftersom det är proppat med träningsinspiration där, och det gör mig bara mer sugen! Satte upp ett mål dock... på tisdag, då ska jag vara tillräckligt frisk för att börja igen. 💪 Lär få ta det försiktigt i början, men jag ska befinna mig på gymmet i alla fall, redo för ett ryggpass! BOYAH!!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer