Jag vill det här, jag BEHÖVER det här!

Ouff, tankar, tankar, tankar! Jag har haft så mycket olika idéer igång ett tag nu, alltså min hjärna har gått på högvarv, men det är nog inte förrän nu som jag känner att jag faktiskt har hittat det jag verkligen vill. Jag blir alldeles till mig bara jag tänker på det, för det är något som skulle kunna ge mig ett sånt driv och jag kan nog helt ärligt redan nu säga att jag skulle ÄLSKA det jag gör. Jag har inte ens kommit igång, än så länge är det bara en tanke, men för första gången backar jag inte för det känns så rätt. Samtidigt är jag väldigt nervös, för jag vet ju ingenting om det här egentligen...jag kommer behöva hjälp, och jag ska ta all den hjälp jag kan få. Jag ska kämpa arslet av mig om det behövs, för jag vill det här, jag BEHÖVER det här!

Lite halvjobbig känsla faktiskt. En lättnad samtidigt som jag inser vad jag kommer få kämpa för att nå dit. Shit, jag blir nästan alldeles svettig...frågan är, hur fan ska jag kunna sova inatt? 😂 Mina tankar flyger omkring hejvilt just nu! Kanske det är bäst med en kopp lugnande te...whoooooozaaa....


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Och nu blev jag ju inte lite nyfiken;-) Härligt när man landar i en känsla och ett beslut!
nouw.com/legefrue
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Oh, hahaha men jag vill inte avslöja nånting än...vet ju inte till 100% att det ens blir av, men guh, vad jag hoppas och vad jag är redo!
nouw.com/sandrabergmanfit