Kokos/hallonbars

Jag säger det ofta...men jag säger det en gång till. Balans är något vi behöver i livet. Man kan få för mycket av det goda. Och balans är något man får skapa, det är inget som alltid faller sig naturligt.
Jag älskar sötsaker...det måste jag vara ärlig om..men jag älskar också resultaten från min träning. Jag kan inte utesluta någon av dessa, så vad gör man då? Man kombinerar dessa och bakar nyttigare alternativ. EASY PEASY! Så här har ni ännu ett recept ni MÅSTE testa!

Kokos/hallonbars:

1 dl frysta hallon
1 dl riven kokos
1 dl havregryn
3 msk solrosfrön
1 msk honung eller lönnsirap (jag tog sockerfri version från Nicks)
1/2 tsk vaniljextrakt
100g mörk choklad (jag tog sockerfri från Cloetta)

1. Lägg havregrynen och solrosfröna i en mixer och pulsa några gånger. Tillsätt resten av ingredienserna förutom chokladen. Mixa tills det är väl blandat.

2. Forma till antingen en stor limpa som du sen delar upp i 6-8 bitar, eller forma direkt till så många bars. Lägg på ett bakplåtspapper på en tallrik och in i frysen.

3. Under tiden barsen stelnar, smält chokladen på valfritt sätt. JAg gick den lata vägen och använde micron. Se bara till att chokladen inte blir för varm! Den ska bara smälta.

4. När barsen är stelnade, täck dem med choklad och stoppa sen in dem i frysen igen. Där kan dom förvaras. Jag rekommenderar att man väntar några minuter innan man äter dem när man plockat ut dem från frysen.

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
ser riktigt gott ut!
nouw.com/lindalinnros